Praktisch

Praktisch

Gastouderopvang Liefde Werkt is van maandag tot en met vrijdag geopend.

Momenteel vindt er op de woensdag dagopvang plaats. 

De kinderen zijn welkom vanaf dat zij één middagslaapje doen. Dit heeft als reden dat wij er graag op uit trekken en activiteiten ondernemen. Die mogelijkheid willen wij zoveel als mogelijk behouden. Het slaapmoment is een rustmoment op de dag, ook een rustig(er) moment voor een ieder die niet meer slaapt.

Op de andere dagen is er ook dagopvang mogelijk, dan in combinatie met een ochtend peuterspeelzaal Windekind bij de vrije school in Bergen. Dat is voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar. Wij kunnen zorgen voor het vervoer naar de peuterspeelzaal en terug naar Groet, waar er verdere opvang kan plaatsvinden.

De buitenschoolse (voorschoolse en naschoolse) opvang vindt op alle dagen plaats en bedient de Adriaan Roland Holstschool (vrije school) in Bergen, inclusief vervoersmogelijkheid daar naar toe en weer terug.

Wij voldoen aan alle noodzakelijke registraties, opleiding, EHBO, VOG, LRK en KvK.

Wij werken samen met Parento, een gecertificeerd en erkend gastouderbureau, zodat u in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag en verzekerd bent van een kwalitatieve opvang.

De opvang zal gesloten zijn op alle nationale feestdagen. Daarnaast is de vakantiesluiting (4 weken) als volgt:

  • 1e week van de Kerstvakantie (25 december 2023 t/m 01 januari 2024)
  • 1e week van de Meivakantie (ARH school Bergen) (29 april t/m 3 mei 2024)
  •  Zomervakantie, van 8 augustus 2024 t/m 26 augustus 2024. De zomervakantie voor de regio Noord is van 22 juli t/m 30 augustus 2024.