Wie zit achter Liefde Werkt?

Wie zit er achter Liefde Werkt?

Mijn naam is Jennifer Radoux-Hollenberg. Samen met mijn man en kinderen van 3(’18) en 5(’16) wonen wij sinds 2019 in het mooie Groet. Een dorp met een schitterende omgeving, welke zich uitstekend leent voor het opzoeken van moeder natuur, met de polder, het bos, de duinen en het strand binnen handbereik.

Meer dan 15 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs en in de kinderopvang, als leerkracht, pedagogisch medewerker en in het management. Zorg, welzijn, pedagogiek hebben altijd mijn interesses gehad. Tevens heb ik mijn eigen zoektocht naar zingeving ondernomen, o.a. middels diverse reizen, ontwikkelingswerk en zelfontplooiing. Zo kwam ik ook dichter bij mijn passies en heb ik nog een dansopleiding en doula opleiding afgerond. Hiermee heb ik een aantal jaar als zzp-er, docent dansexpressie, voornamelijk aan peuters, in combinatie met pedagogisch werker, in Amsterdam, succesvol gewerkt.

Door zelf moeder te worden, kon ik mijzelf nog beter verplaatsen in de ouder en alles waar hij/zij mee te dealen heeft.

Het was een bewuste keuze om met mijn jonge gezin de stad te verlaten en dichter bij de natuur te wonen. Daar zijn we heel blij mee.

Ook in mijn werkzame bestaan kan ik niet meer anders dan mijn hart volgen. Ik word blij van het werken met jonge kinderen en wat mooi dat ik dat als gastouder ook mag doen in combinatie met mijn eigen kinderen.

Ben je geïnteresseerd geraakt, neem contact op.